nmhus1Nils Malmgren AB’s affärsidé är att förse marknaden med epoxiprodukter som är anpassade till kundernas krav. Vårt kunnande inom epoxiområdet går tillbaka till året 1960, då de första epoxiprodukterna för golvbeläggning producerades i företaget Albert Malmgren & Co AB.

 

1967 bildades Nils Malmgren AB.

Vår största leverans det året var en självutjämnande golvbeläggning i 3 mm tjocklek till 6000 m². Denna beläggning, som var föregångaren till NM Golv 100, fyller fortfarande efter alla år sin funktion. Detta säger lite om vårt kvalitetstänkande.

 

certifikat150x206Kvalitetstänkande

1990 certifierades företaget enligt standarden ISO 9000. Vårt certifikat hade nr 12.

Idag är vi certifierade enligt standarden SS EN ISO 9001:2015.

 

lager2Produktsortimentet är grovt uppdelat i tre sektioner

Bygg & Konstruktion – Golv- och väggbeläggningar, FAE spärrar, injektering, lim, broisolering, tankbeläggningar och reparationsmaterial.

Båt & Marin – Lamineringssystem, gelcoat, lim, spackel och böldspärr.

Industri & Komposit – Lamineringssystem, lim, gjuthartser, gelcoat och formverktygsmaterial.

Vi rör oss lätt mellan sektionerna och är inte låsta vid något. Det som nämns här ovan är bara en del av vad vi kan förse dig med. Det lönar sig alltid att kontakta oss först.

labLaboratorium

I vårt laboratorium, där produktutveckling och produktionskontroll utförs, har vi det som behövs för mätning, provning och analys.

omrorTillverkning

Produktionsanläggningen är modern och har stor kapacitet. Detta tillsammans med vårt stora lager av färdiga produkter borgar för snabba leveranser.